WTF - vannevalikoima

Kun auto ei ole vain kulkuvälinen jolla pääsee paikasta A paikkaa B!

Meiltä Wheeltrade.fi:ltä löydätte laajan valikoiman vanteita monenltaiseen käyttöön. Esimerkiksi kestävät ja keveät ISPIRI FFR ja 2Forge vanteet heille jotka haluavat minimoida vanteen painon, Veemannin laaja ja innovatiivinen mallisto joka tarjoaa loistavan hinta - laatu suhteen tai Wolfracen Sprinteriin sopivat 20" vanteet viimeistelemään työkalun juhlakuntoon. Bola, Judd ja 2 Forge vanteet joihin voidaan tehdä lähes mikä jako tahansa ja myös ET:n pääsee valitsemaan kohtuullisen vapaasti. Tästä huolimatta hinta ja toimitusaika pysyvät järkevänä. Uutuuksina mukana mallistossamme on  WRATH. BJ-Wheels ja RAFFA

Enään ei ole jäljellä kuin valinnanvaikeus. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme auttavat teitä mielellään. Valintaa helpottaa myös tekninen data joka on saatavilla sivuiltamme. Monesti vanteillamme haetaan täydellistä istuvuutta joten emme käytä vanneselaimia jotka karsivat vaihtoehtoja pois.

ISPIRI FFR-sarjan kestävät ja keveät vanteet tehdään FLOW FORM tekniikalla. CSR sarjan vanteet tuovat markkinoille totutusta poikkeavan designin.

ISPIRI

Laadukkaat RAFFA vanteet TUV hyväksynnällä nyt valikoimassamme.

Golf.jpg

Raffa

Täältä löydät erätuotteet ja poistumassa olevat mallit

Veemann vanteiden suosion salaisuus on näyttävä ulkonäkö, järkevä hinta ja laaja valikoima.

VEEMANN

Wrath WH3.jpg

Wrath vanteiden näyttävästä valikoimasta löytyy vanteita jokaiseen makuun.

WRATH

Wolfrace vanteista löytyy henkilöautojen lisäksi vaihtoehtoja myös painavampiin maastureihin ja pakettiautoihin.

WOLFRACE

BJ vanteet räjäyttävät tajuntasi! Näyttävät värit ja upea muotoilu eivät jätä kylmäksi ketään.

AudiA6_BJWheels_V1_web.jpg

BJ WHEELS

JUDD vanteet tehdään tilauksesta. Tämän ansiosta ET ja pulttijako pystytään valitsemaan ja myös harvinaisemmat yhdistelmät onnistuvat.

JUDD

2Forge vanteet tehdään tilauksesta jolloin myös harvinaisemmat pulttijaot ja ET:t  onnistuvat. Vanteet ovat myös kohtuullisen kevyitä.

2FORGE

LENSO

Lensolta tuomme maahan maastureihin ja pick-uppeihin sopivia näyttäviäa vanteita.