top of page
Etsi
  • Writer's pictureVille // WheelTrade.fi

Kevät tulee kovaa kyytiä - esittelyssä uutuusmerkki WRATH

Kevään varmat merkit ovat näkyvillä kun räystäistä tippuu vesi ja asfaltti alkaa pilkoittamaan minkä huomasi mukavasti kun kiersin pari viikkoa eteläisempää Suomea jälleenmyyjiä tapaamassa. Varma merkki on myös vanneuutuudet jotka lähtevät varastoltamme pikkuhiljaa kohti jälleenmyyjien toimipisteitä. Tällä kertaa blogissa käsittelemme kauden uutuusmerkki WRATH:ia joista ensimmäiset erät on jo toimitettu jälleenmyyjillemme.

Wrath on uunituore brändi joka on perustettu vuoden 2018 loppupuolella. Brändin omistajan kanssa olimme tehneet jo aikaisemmin yhteistyötä ja sen myötä meille tarjottiinkin ensimmäisten joukossa tätä uutuumerkkiä. Kun hetkeä aikaisemmin olimme tehneet päätöksen jättää Axe pois niin valikoimassa oli luonnollista tilaa heidän tuotteilleen. Niinpä solmimme maahantuontisopimuksen yksinmyyntioikeudella ja jäimme odottamaan ensimmäistä erää. Kun tavara saapui tarkistimme tuotteet vanne kerrallaan minkä teemme aina kun otamme uuden merkin valikoimaan laadun varmistamiseksi. WRATH läpäisi tämän stressitestin hienosti ja yhteistyö pääsi alkamaan. Esittelemme alapuolella tarkemmin WRATH:in neljä uutusmallia. 


Wrath WH1 on perinteinen, jaettu 5-puolainen Concave vanne joka on saatavilla 18" ja 19" koossa kahdella eri leveydellä. Erityisesti 18" simppeliä musta / kiilloitettua vannetta on valikoimaamme kaivattu ja nyt meillä on siihen tarjota loistava vaihtoehto. Vanne on saatavilla 5x112 ja 5x120 jaolla.


Wrath WH2 on nykyaikainen "twisted spoke" vanne jota valmistetaan poikkeuksellisen kapeana, 8x19 ja 9x19 koossa 5x112 jaolla. Tämä mahdollistaa sen että esimerkiksi Mercedes Benz C sarjaan saadaan kapea & leveä yhdistelmä 225/35R19 / 255/30R19 renkaalla siten että vanteet mahtuvat myös pyörimään. Myös uudemmassa W205 korimallin C-sarjassa tehtaan alkuperäinen kumikoko 225/40R19 & 255/35R19 osuu loistavasti näille vanneleveyksille. Tokihan tämä 9x19 takavanne antaa mahdollisuuden sovittaa kapea&leveä sarja myös esimerkiksi VW Golf, Seat Leon ja Skoda Octaviaan.Näyttävä y-puolainen Wrath WH3 on saatavilla kauden suosikkivärinä, kiiltävän mustana, mitä meiltä jo viime vuonna paljon kyseltiin. 19" ja 20" koot ovat saatavilla kahtena eri leveytenä ja pulttijakoina löytyvät 5x112 ja 5x120. Tämä vanne sopii loistavasti esimerkiksi valkoisen, mustan tai punaisen kanssa. Halutessaan synkkää ilmettä voi lieventää värillisillä pyöränpulteilla mutta musta on aina muodikas, myös pulteissa :)Wrath WH4 on vauhdikkaan näköinen musta / killoitettu vanne joka on saatavilla 20" koossa kahdella eri leveydellä ja 5x112 sekä 5x120 jaoilla. Reunoille asti yltävät puolat tekevät vanteesta vielä kokoistaan isomman näköisen joten nämä huomataan varmasti!

Wrath vanteiden tarkemmat tekniset tiedot löydät sivuiltamme . Asiantunteva jälleenmyyjäverkostomme auttaa mielelllään ja voit kysyä myös meiltä apua valinnassa. Vanneselaimia emme käytä edelleen koska ne sulkisivat parhaat mahdolliset istuvuudet pois.

Seuraavassa Blogissa käymme läpi Veemannin mallistoa ja esittelemme kauden 2019 uutuudet!

Sitä odotellessa, mikä WRATH on sinun suosikkisi?

121 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page