top of page
Etsi
  • Writer's pictureVille // WheelTrade.fi

Hawke vanteet Land Rover, Range Rover ja Jaguar autoihin täydentävät valikoimaamme

Range Rover ja Land Rover autoihin vannetta valittaessa tulee vastaan monesti taka-akselin kantavuus joka on useissa malleissa lähes 1900kg. Tästä johtuen vannetarjonta näihin autoihin on ollut rajallista ja aika monen kohdalla on jopa tingitty kantavuuksista laillisuuden kustannuksella. Nyt meillä on ilo esitellä teille HAWKE:n vannevalikoima joka siirtää nämä ongelmat historiaan!


Hawke on Englantilainen brändi joka on erikoistunut alunperin nimenomaan Range Rovereihin mutta laajentanut vannetarjontaa myös muihin maastureihin viime vuosien aikana (näistä lisää myöhemmin!) Hawken vanteet on suunniteltu toimimaan yhteen Range Roverin ja Land Roverin kanssa niin teknisesti kuin ulkonäöllisestikkin. Kiinnitykseen käytetään alkuperäisiä pultteja ja vanteet ovat luonnollisesti suorasovitteisia. Kaikista malleista on saatavilla useampia värivaihtoehtoja ja vannekokoina löytyy 20", 22" ja 23". Alapuolella perehdymme muutamaan malliin hieman tarkemmin.


Hawke Falkon


Hawke Falcon on saatavilla 22" koossa pulttijaolla 5x120 eli Range Rover / Land Rover yhteensopivana. Pultti/sovitesarjalla tämä vanne on mahdollista sovittaa myös VW Transporteriin. Saatavilla on lukuisia eri värejä joista shokeeravin ja meidän mielestämme herkullisin on kuvan Cherry Red. Vanteen Twisted Spoke muotoilu tuo menevyyttä ja värivalinnasta riippuen joko hillittyä tyyliä tai räväkkää näyttävyyttä. Loppuvuoden 2019 aikana Hawke Falcon tulee saataville myös 20" koossa mattamustalla värityksellä
Hawke Halcyon

Erityisesti Range Roveriin suunniteltu muotoilu pääsee parhaiten esille kun sen näkee auton alla! Vai mitä mieltä olette tästä "murdered" mallista eli täysmustasta Range Rover Voguesta 23" kiiltävän mustilla Hawke Halcyon vanteilla. Me tykkäämme isosti!
Hawke Osprey

Land Rover Defender kaipaisi hieman suurempaa vannetta? Mutta kaikki myyvät ei oota? Ei hätää, nyt meiltä löytyy myös Land Rover Defenderiin 18" vannetta kun HAWKE OSPREY on saatavilla. Tähän päälle 265/65R18 General AT3 maastorenkaat jolloin näyttävyys maksimoidaan käytettävyyden kärsimättä.


Mikäli kiinnostuit HAWKE vanteista ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme tai suoraan meihin.


Kaikki Hawke vanteet löydät https://www.wheeltrade.fi/hawke

298 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page